Smullen met Sanne

Over Sanne

Sanne profielfoto

Hoi, ik ben Sanne, auteur van dit foodblog ‘Smullen met Sanne’. Mijn grootste hobby’s zijn koken en eten, ik hou ervan om een dag in de keuken te staan om vrienden een uitgebreide maaltijd voor te schotelen. Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen mijn recepten te bundelen op mijn eigen site, omdat ik het leuk vind om ze te delen. Mijn recepten zijn altijd vegetarisch en steeds vaker ook veganistisch. Wanneer een recept vegan is, heb ik dit er duidelijk bij vermeld.

Tijdens het koken gebruik ik zoveel mogelijk mogelijk lokale en pure ingrediënten. Gezond comfort food dus, met lekker veel groente (of fruit) en zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen. Ik hou van vrijwel alle wereldkeukens, mijn recepten bevatten dan ook invloeden van culturen over de hele wereld. What you see is what I eat, gerechten zonder poespas die ik fotografeer vlak voordat ze in mijn mond belanden.

Ik hoop dat Smullen met Sanne je helpt om (vega) inspiratie op te doen. Mocht je een van mijn recepten hebben uitgeprobeerd, laat dan een berichtje achter op de recept-pagina om te laten weten wat je ervan vond.

Geniet ervan!